Спеціальні потреби

Пасажирів судна Costa Allegra розмістили на Сейшельських Островах


Червоний Хрест готовий надати допомогу понад тисячі пасажирів з лайнера, який з понеділка дрейфував в Індійському океані.

Влада Сейшельських Островів повідомила, що пасажирам судна Costa Allegra буде надано можливість повернутися до Рима.

Втім значна частина пасажирів лайнера вже заявила, що має намір прийняти пропозицію власника лайнера провести решту відпустки у «високоякісних готелях».

Лайнер Costa Allegra було повністю знеструмлено у понеділок у результаті пожежі у моторному відсіку. За словами пасажирів, команда судна своєчасно забезпечила всі умови для евакуації пасажирів одразу після аварії.

Протягом трьох днів Costa Allegra дрейфувала в Індійському океані в зоні активності сомалійських піратів. Для гарантування безпеки судна та його пасажирів на борт піднялися представники військово-морських сил Італії.

Оператором лайнера Costa Allegra є та ж компанія, яка здійснювала адміністрування сумнозвісного судна Costa Concordia, який місяць тому наскочив на мілину поблизу берегів Італії.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG