Спеціальні потреби

Держсекретар США відвідує Камбоджу


У Сієм Реп Гілларі Клінтон відвідала центр для жінок-жертв торгівлі людьми.
У Сієм Реп Гілларі Клінтон відвідала центр для жінок-жертв торгівлі людьми.

Державний секретар США Гілларі Клінтон зустрілась у північній Камбоджі з жертвами торгівлі людьми. Камбоджа є одною із зупинок під час її двотижневої подорожі по країнах Азії.

У місті Сієм Ріп Клінтон відвідала фінансований Сполученими Штатами реабілітаційний центр для дівчат і жінок, які стали жертвами сексуальної експлуатації, ґвалтування і сімейного насильства.

Держсекретар США сказала, що американський уряд далі підтримуватиме програми цього центру, що допомагають потерпілим жінкам отримати професійні навики, де їх навчають шити, такати та англійської мови.

Крім цього, Клінтон відвідала побудований у 12 столітті храмовий комплекс Ангкор-Ват, що знаходиться неподалік, і який внесено до Списку світового культурного надбання ЮНЕСКО.

Держсекретар Гілларі Клінтон також відвідає столичний Пномпень, для розмов з урядовими і опозиційними лідерами.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG