Спеціальні потреби

Старшокласник стверджує, що зламав особисту пошту директора ЦРУ


ФБР розслідує твердження американського старшокласника, який заявив, що він зламав особисту електронну пошту директора ЦРУ Джона Бреннана.

В інтерв’ю газеті New York Post школяр описав себе любителем марихуани і прихильником палестинців. Він сказав, що скористався інформацією у відкритому доступі для злому аккаунта Бреннана, а також ще одного, що належить шефу Національної безпеки США Дже Джонсону.

Підозрюваний сказав телеканалу CNN у понеділок: «Джон і Дже – великі люди, високопоставлені ... якщо ми зламали їх комп’ютери, то їм має бути соромно. Але реально, це тому що уряд вбиває невинних людей. Вони також спонсорують (Ізраїль) для вбивання невинних».

Хакер стверджує, що бачив заяву Бреннана на перевірку на благонадійність, яку він заповнював для прийому на роботу у федеральному уряді.

ЦРУ і Міністерство національної безпеки сказали, що знають про повідомлення. ФБР утримується від коментарів.

Дивіться також:

Нова супутникова система обіцяє революцію у повітроплаванні. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:03:56 0:00

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG