Спеціальні потреби

Мер Лондона підтримує вихід Великобританію з ЄС


Борис Джонсон
Борис Джонсон

Борис Джонсон вважає, що відбувається правова колонізації Великобританії з боку ЄС

Мер Лондона Борис Джонсон розходиться у поглядах з прем'єр-міністром Великобританії Дейвідом Камероном, оголосивши про своє приєднання до закликів щодо виходу Великобританії з Європейського Союзу.

У своїй статті, яку Джонсон написав для видання The Telegraph, мер наголошує, що «Британія має підтримувати своїх друзів та союзників, але лише на засадах, запропонованих Вінстоном Черчиллем: цікавих, взаємопов’язаних, але не такими, що поглинаються».

Джонсон додав: «Ми бачимо повільний і невидимий процес правової колонізації, оскільки ЄС проникає в майже кожний куточок державної політики».

Борис Джонсон написав «немає нічого анти-європейського чи ксенофобського» у голосуванні за вихід з ЄС, який, за його словами, «виріс і перетворився в союз, що став непізнаваним».

Мер Лондона є один з найпопулярніших і найвпливовіших британських політиків. Він став єдиним найпомітнішим політиком з Консервативної партії, який розійшовся у поглядах зі своїм однопартійцем-прем’єр-міністром, щодо подальшого перебування Великобританії у ЄС.

23 червня цього року у країні відбудеться референдум щодо подальшої участі Великобританії у Європейському Союзі.

Дивіться також: Лариса Артюгіна: побудувати нову Україну можна лише побудувавши новий Донбас

Лариса Артюгіна: побудувати нову Україну можна лише побудувавши новий Донбас. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:05:19 0:00

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG