Спеціальні потреби

США підтримуватимуть новий уряд України - Джозеф Байден


Джозеф Байден, віце-президент США
Джозеф Байден, віце-президент США

Віце-президент США Джозеф Байден видав заяву, в якій привітав формування нового уряду України. Заяву оприлюднив офіс віце-президента США при Білому домі.

«Український народ продемонстрував свій чіткий вибір на користь демократії, політичних та економічних реформ і самовизначення в ході голосування на парламентських виборах 26 жовтня», - підкреслив віце-президент США

«Сьогодні заява про формування нового уряду закладає підґрунтя для важкого, але необхідного процесу проведення реформ і досягнення конкретних результатів. Сполучені Штати підтримуватимуть новий уряд України задля стабілізації економіки, зміцнення демократичних інститутів та боротьби з корупцією», - наголосив Джозеф Байден у заяві, оприлюдненій у зв’язку з формуванням нового уряду України.

«Ми, - зазначив віце-президент США, - будемо продовжувати відстоювати суверенітет і територіальну цілісність України перед обличчям російської агресії і підтримувати прагнення громадян України до безпечного, демократичного, благополучного європейського майбутнього».

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG