Спеціальні потреби

Байден побачив демократа, здатного перемогти Трампа: Джо Байдена – Politico


Джо Байден з дружиною
Джо Байден з дружиною

Байден вважає надзвичайно важливим, щоб Трамп не залишився президентом другий термін і, хоча до президентських виборів, які відбудуться лише в 2020, ще далеко, він не бачить нікого іншого, хто може завадити Трампу, повідомляє Politico.

Байден в особистих розмовах зазначає, що, можливо, балотуватиметься сам. Він вважає, що державний діяч старшого віку може залагодити конфлікти та розбрат по всьому світові, об’єднати конкуруючі рухи всередині Демократичної партії і залучитись підтримкою традиційного електорату Демократичної партії, який минулого року підтримав Трампа.

Скільки з вас, голосували ви за нього чи ні, тепер запитуєте себе чи не розпадаються самі засади цієї невидимої матерії, що називається мораллю і на якій все тримається і цей розпад може стати небезпечним для демократичних установ?
Джо Байден

"Він вірить у долю, - сказала виданню особа з близького оточення колишнього віце-президента США. - На певному етапі, це може перетворитись на долю та плани".

Колишній президент Барак Обама в основному утримується від політики і багато демократів не бажають звертатись до Клінтон, і тому шанси Байдена очолити партію зростають.

Зараз Байден активно підтримує демократів на довиборах в закнодавчі установи різних рівнів.

Байден також виступає з критикою політики Трампа, уникаючи, однак, критикувати його прямо.

Байдена, зокрема непокоїть зовнішня політика Трампа і розслідування стосовно Росії.

Виступаючи на Раді зі світових відносин в Чикаго минулого тижня, він сказав: "Скільки з вас – тільки чесно – скільки з вас, коли обрали президента, були щасливі, чи спантеличені, або трохи збентежені, або непевні, але зараз справді глибоко занепокоєні долею нашої демократії, або можливістю міжнародного конфлікту чи ядерної війни?".

Байден наголосив: "Скільки з вас, голосували ви за нього чи ні, тепер запитуєте себе чи не розпадаються самі засади цієї невидимої матерії, що називається мораллю і на якій все тримається і цей розпад може стати небезпечним для демократичних установ?".

Дивіться також: Вчитись у Києва порадив Facebook та Twitter екс-посадовець Пентагону

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG