Спеціальні потреби

Бахрейн засудив 3 осіб за шпигунство, ймовірно, на користь Ірану


Бахрейн
Бахрейн

За повідомленням державного інформаційного агентства Бахрейну, один громадянин цієї країни та два іноземці були засуджені до 10 років ув`язнення та сплати штрафу за звинуваченням у шпигунстві на користь Ірану.

Суд визнав їх винними у зборі військової та економічної інформації про Бахрейн. Двоє з трьох звинувачених мешкають у Кувейті та отримали вироки заочно.

Бахрейн заявляє, що троє чоловіків передавали таємну інформацію іншій країні, яка не була названа у вироку суду. ЗМІ повідомили, що інформація надходила до Ірану.

Одночасно, американська правозахисна організація звинуватила владу Бахрейну у проведенні кампанії помсти проти своїх громадян. «Вахта прав людини» заявила, що в країні відбуваються вибіркові арешти, несправедливі судові розгляди та тортури громадян, які брали участь в антиурядових протестах, що почалися у лютому цього року.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG