Спеціальні потреби

Інформагенція AP спростовує брехню у її повідомленнях про зв’язки Трампа з Росією


Інформаційне агентство Associated Press «роз'яснило» неправдиве твердження, яке воно використовувало в своїх матеріалах про президента Дональда Трампа та Росію, вказавши в поясненні у п’ятницю, що це неправда, що всі 17 розвідувальних агенцій CША «погодилися» з тезою про хакерів.

«У повідомленнях, опублікованих 6 квітня, 2 червня, 26 червня і 29 червня, Associated Press повідомляло, що всі 17 американських розвідслужб погодилися з тим, що Росія намагалася вплинути на вибори 2016 року на користь Дональда Трампа. Ця оцінка базувалася на інформації, зібраній трьома агенціями - ФБР, ЦРУ та Агентством національної безпеки – і була опублікована офісом директора Національної розвідки, який представляє всі розвідувальні органи США. Не всі 17 розвідувальних служб були залучені до цієї оцінки», - спростовує АР свою інформацію, подану у чотирьох попередніх повідомленнях про зв’язки Трампа з Росією.

Дивіться також: Трамп підтвердив, що фігурує в розслідуванні російського втручання у вибори в США

Трамп підтвердив, що фігурує в розслідуванні російського втручання у вибори в США. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:03:00 0:00

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG