Спеціальні потреби

НАТО міняє методи ведення справ з Росією


Міністр оборони США Еш Картер
Міністр оборони США Еш Картер

Міністр оборони США Еш Картер заявив, що Сполучені Штати покладатимуться на поєднання військових і невійськових засобів для протиставлення російській агресії в Україні.

Він зробив таку заяву в понеділок у Берліні перед відбуттям до Естонії для зустрічей з міністрами оборони Естонії, Латвії і Литви.

Міністр Картер заявив, що Сполучені Штати надішлють сили спеціального призначення, розвідку та інші військові ресурси до нових військ НАТО швидкого реагування, щоб допомогти Європі у протиставленні будь-якій агресії з боку Росії.

У середу і четвер Картер матиме зустріч з міністрами оборони НАТО в Брюсселі для обміркування планів ведення справ з Росією після анексії нею Кримського півострова і військової підтримки сепаратистів на сході України.

У понеділок Картер заявив, що Захід не хоче бути ворогом Росії, але захищатиме себе у випадку необхідності.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG