Спеціальні потреби

Стартували продажі iPhone 4S


Смерть засновника компанії Apple Стіва Джобса за день після презентації нового телефона ще до початку продажів iPhone 4S перетворила магазини компанії на місця паломництва.

Експерти з маркетингу зауважують, що продукти створені культовими особами - як от художниками та музикантами - зазвичай продаються найкраще після їх смерті. Можливістю попередньо, до офіційного старту продажів, замовити iPhone 4S через інтернет лише за один день скористались мільйон людей.

У п’ятницю зранку черги до магазинів Apple у США подекуди вишикувались на цілі квартали. До відкриття магазинів продавці розважали покупців у чергах веселими жартами та навіть танцями, і зігрівали їх безплатною кавою, яка була дуже доречна морозним ранком.

Популярність нового телефона – не лише наслідок уваги суспільства до смерті засновника Apple. Користувачів приваблює простота та зручність iPhone, який у новій моделі отримав більш потужний процесор, кращу відео камеру та функцію управління телефоном за допомогою голосу.

Захмарні продажі нової моделі грунтуються не стільки на новизні, як це було з попередніми моделями, а передусім на емоційному зв’язку, який мільйони фанатів Apple відчували зі Стівом Джобсом. Інший фактор високих продажів - те, що новий телефон вже продається не лише у фірмових магазинах Apple, але і магазинах трьох провідних мобільних операторів США а також роздрібних мережах електроніки.

До кінця жовтня слідом за США, Німеччиною, Британією, Австралією, Канадою, Францією та Японією неофіційні продажі нового апарату iPhone 4S стартують у ще 22-ох країнах світу.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG