Спеціальні потреби

Смерть Джобса сприяє продажам iPhone 4S


iPhone4S
iPhone4S

За повідомленнями компанії Apple, за перший день передпродажів нового сматфону iPhone 4S, покупці замовили більша мільйона таких апаратів.

Apple почала приймати замовлення на нову модель iPhone у п’ятницю минулого тижня. У понеділок компанія повідомила, що попередні замовлення на iPhone 4S, які продаються разом з контрактами операторів за 199 - 399 доларів, значно перевершила показник у 600 тисяч, встановлений попередньою моделлю смартфона iPhone 4.

Фінансові аналітики пов’язують стрімке зростання продажу смартфона із смертю колишнього голови компанії Стіва Джобса та величезну медіа увагу до цієї події.

iPhone 4S має швидший процесор, камеру вищої роздільної здатності та програмне устаткування, яке дозволяє набирати та відправляти текстові повідомлення користуючись лише голосом. Планується, що роздрібні магазини Apple почнуть продаж нових смартфонів у п’ятницю.

Попередні замовлення могли зробити абоненти трьох найбільших мобільних операторів США - AT&T, Verizon Wireless, Sprint Nextel.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG