Спеціальні потреби

Міністр фінансів США виступив за цільові виплати у зв'язку з коронавірусом


Міністр фінансів США Стівен Мнучін (архівне фото)
Міністр фінансів США Стівен Мнучін (архівне фото)

Глава Мінфіну розповів про плани подальшої економічної підтримки

Міністр фінансів США Стівен Мнучін заявив у четвер, що підтримує ще один раунд прямих виплат приватним особам в рамках наступного закону про допомогу у зв'язку з коронавірусом, і працює над тим, щоб Конгрес ухвалив його до кінця липня. При цьому міністр виступив за цільовий характер виплат.

CNBC повідомляє, що адміністрація Трампа підтримує внесення до закону цільових виплат, на відміну від позиції Демократичної партії США, яка виступає за ширші заходи, включно із додатковими виплатами працівникам першочергової важливості (essential workers - англ.), продовженням терміну дії посилених виплат допомоги з безробіття, допомогою з виплати іпотеки та орендної плати, підтримкою місцевої влади.

За словами Мнучіна, за будь-якого продовження виплат підвищеної допомоги з безробіття буде встановлений ліміт у розмірі 100 відсотків від заробітної плати співробітників на позиціях, з яких вони були звільнені, що буде стимулювати людей до повернення на роботу.

Питання продовження виплат з гостротою постало через те, що раніше погоджень підвищені виплати допомоги з безробіття втратять чинність.

Дивіться також: Лікарі: Covіd-19 може завдавати довготривалої шкоди організму людини

Лікарі: Covіd-19 може завдавати довготривалої шкоди організму людини. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:03:40 0:00

XS
SM
MD
LG