Спеціальні потреби

Смерть Хіфа Леджера: випадковість чи самогубство?


У вівторок у власній квартирі в районі Мангеттан у Нью-Йорку був знайдений мертвим актор Хіф Леджер. Австралійцю за походженням, оскарівському номінанту було всього 28 років. У середу було повідомлено, що результати автопсії поки що не дозволяють зробити остаточних висновків. Очікується, що про причини смерті актора стане відомо тільки протягом 10 -14 днів.

Власниця квартири та його масажистка знайшла тіло Хіфа Леджера у ліжку. Поруч були порожні коробки з-під снодійного та снодійні таблетки. Батько актора, який мешкає в австралійському місті Перф, відразу відкинув можливе самогубство та заявив, що загибель його сина була суто випадковою:

“Ми можемо підтвердити трагічну, передчасну та випадкову смерть нашого сина, брата та батька маленької Матильди. Протягом свого короткого життя Хіф зворушив серця багатьох людей на різних рівнях, але мало хто міг сказати, що знав його дуже близько”.

Леджер привернув увагу критиків та глядачів після виконання ролі одного із синів Мела Гібсона у фільмі “Патріот”. Але найвідомішою з його ролей стала роль ковбоя нетрадиційної орієнтації у фільмі “Горбата гора”, за яку Хіфа Леджера було номіновано на премію Оскар.

Хіф мав тривалі стосунки з акторкою Мішель Вільямс. Але наприкінці минулого року вони розійшлися. У пари залишилася дворічна донька Матильда.

Кар’єра Хіфа рухалася вгору. Незадовго до смерті він закінчив зйомки у черговому фільмі про Бетмана, де виконав одну з головних ролей.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG