Спеціальні потреби

Посол Тейлор: Вибори можуть вплинути на імідж України


Надзвичайний і повноважний посол США в Україні Вільям Тейлор здійснює поїздку українськими регіонами, щоб ознайомитись як проходить підготовка до проведення позачергових виборів до Верховної Ради України.

Мер Одеси Едуард Гурвіц під час зустрічі з послом зазначив, що Одеса робить все необхідне для проведення чесних виборів:

“Ми робимо все можливе, щоб вибори не перетворилися у протистояння. Голосування відбувається достатньо часто, але громадський спокій у місті має бути завжди. Нині ми бачимо лише окремі спалахи, які нагадують нам про передвиборчу кампанію”.

Вільям Тейлор зазначив, що, за його спостереженнями, лідери політичних блоків в Одесі і звичайні мешканці міста очікують чесних виборів:

“Міжнародна спільнота і, зокрема, Сполучені Штати Америки, розглядають вибори, які відбудуться 30 вересня, як такі що можуть мати дуже величезне значення для світової репутації України. Чесні, прозорі, демократичні вибори ще раз підтвердять демократичне лідерство України у цьому регіоні”.

Під час перебування в Одесі пан посол мав також зустріч з керівниками виборчих штабів трьох політичних блоків.

За попередньою інформацією Вільям Тейлор відвідає Одесу ще раз 22 вересня. На цей день заплановано відкриття відреставрованого театру опери і балету.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG