Спеціальні потреби

Фінансовий керівник «Організації Трампа» здався владі, перед очікуваним оголошенням звинувачень - ЗМІ


Аллен Вайсселберг, фінансовий керівник «Організації Трампа» здався правоохоронним органам зранку в четвер, повідомляють американські ЗМІ з посиланням на інформацію юриста Вайсселберга.

Прокуратура Нью-Йорка, після двох років розслідування, має сьогодні оголосити звинувачення у справі щодо податкових порушень в компанії, повідомляють ЗМІ на основі інформації двох джерел. Юрист колишнього президента США Дональда Трампа сказав повідомив CNN, що висунення звинувачень проти Трампа не планується.

В «Організації Трампа» заявили, що прокуратура Мангеттена політизує справу Вайссельберга і намагається використати її, щоб «зашкодити колишньому президенту» Дональду Трампу. «Регіональний прокурор розпочав кримінальне переслідування щодо надання благ співробітникам, про що ніколи б не подумали а ні IRS [податкова служба США], а ні інший регіональний прокурор. Це не правосуддя, це політика», - йдеться в заяві, виданій у четвер.

Сам колишній президент США Дональд Трамп, який у середу перебував в Техасі, не відповів на питання преси стосовно можливих звинувачень. Минулого тижня юрист родини Рон Фіскетті назвав звинувачення «обурливими».

В статті використано матеріали CNN, AP, Reuters.

Дивіться також: Військові експерти у Вашингтоні: тренування «Сі Бриз» можуть допомогти українцям захистити свої водні кордони. Відео

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG