Спеціальні потреби

«Він дуже мужня людина» - радник Білого дому висловив занепокоєння через можливе отруєння Навального


Радник Білого дому з питань нацбезпеки Роберт О‘Браєн заявив, що можливе отруєння російського опозиціонера Олексія Навального викликає надзвичайне занепокоєння.

«Він дуже мужня людина. Він дуже мужній політик, який протистоїть Путіну всередині Росії, - сказав О‘Браєн в інтерв’ю Fox News у четвер, - наші думки та молитви з ним та його сім‘єю».

«Це викликає надзвичайне занепокоєння, і якщо росіяни стояли за цим ... ми це врахуємо в нашій наступній взаємодії з Росією», - додав посадовець.

Як відомо, російський опозиційний політик Олексій Навальний перебуває у реанімації у місті Омськ і підключений до апарату штучної вентиляції легень. За повідомленням речниці російського політика Кіри Ярмиш, Навальному стало зле після того, як він випив чай. На переконання речниці, чай містив отруту. Навальний перебуває у комі, його під‘єднано до апарату штучної вентиляції легень, повідомили у службі політика. Повідомляється, що до лікарні прибули російські правоохоронці, ФСБ. На Заході вже заявили про готовність прийняти Навального для лікування, однак лікарі відмовились дати дозвіл на транспортування Навального.

Дивіться також: Олексій Навальний потрапив до реанімації – що відомо, як реагують у Європі. Відео

XS
SM
MD
LG