Спеціальні потреби

США може мати кілька мільйонів випадків зараження коронавірусом - Фаучі


Директор Національного інституту з алергії та інфекційних захворювань, один з очільників оперативної групи Білого дому по боротьбі з коронавірусом Ентоні Фаучі попереджає, що COVID-19 може вразити мільйони американців, помре від хвороби від ста до двохсот тисяч людей. Про це Фаучі сказав в інтерв’ю програмі CNN «Обличчям до нації».

Фаучі неодноразово закликав, щоб режим соціального дистанціювання тривав довший час. В недільному інтервю він сказав, що можливість зняття цих обмежень залежатиме від того, наскільки швидко стануть доступними тести, які можуть підтвердити діагноз вже за 15 хвилин.

«Не йдеться про тижні. Завтра це не станеться, і вже точно це не відбудеться наступного тижня», – сказав Фаучі. Він каже, перед тим, як знімати обмеження на спілкування, треба дочекатись сповільнення динаміки розповсюдження вірусу.

«Як я і говорив раніше, цей графік визначатиме сам вірус», - сказав Фаучі.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG