Спеціальні потреби

Трамп закликав ЄС забрати понад 800 захоплених силами коаліції бойовиків ІДІЛ


Президент Дональд Трамп заявив, що європейські партнери США повинні забрати та судити понад 800 бойовиків ІДІЛ, які були захоплені силами очоленої США коаліції.

Про це він написав у себе в Твіттері. «Сполучені Штати просять Великобританію, Францію, Німеччину та інших європейських союзників забрати понад 800 бойовиків ІДІЛ, яких ми захопили у Сирії та судити їх. Халіфат вже майже впав. Альтернатива погана і полягає у тому, що ми будемо вимушені їх відпустити».

​«США не хочуть, щоб ці бойовики ІДІЛ проникли в Європу, куди, як очікується, вони направляться. Ми так багато робимо, ми так багато витрачаємо. Настав час для інших збільшити свої зусилля і зробити те, на що вони здатні. Ми виходимо після стовідсоткової перемоги над Халіфатом!»

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG