Спеціальні потреби

"Спадок Маккейна – це боротьба за свободу і незалежність" - Яценюк


Лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк взяв участь у церемонії пам'яті сенатора Джона Маккейна у Вашингтонському Національному Соборі у суботу, 1 вересня.

Яценюк підкреслив, що Маккейн був великим другом українського народу.

Яценюк про Маккейна: "Його спадок – це боротьба за свободу і незалежність". Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:00:55 0:00

"Сенатор Джон Маккейн – це великий син американського народу і великий друг українського народу. Він разом з нами був на Майдані. В Сенаті він був тією людиною, яка просувала законодавство по допомозі українським Збройним Силам. Він був людиною, яка просувала законодавство про введення санкцій проти Росії. Він був справжнім другом нашої країни і дійсно тим, хто переживав за Україну. Це велика втрата не тільки для Америки, не тільки для України, але й для світу в цілому. Його спадок – це боротьба за свободу і незалежність. І за свободу та незалежність нашої української держави", - заявив Арсеній Яценюк.

Дивіться також: Маккейн був на Майдані в 2013, попри застереження Держдепу – Стівен Нікс ділиться спогадами про сенатора

  • 16x9 Image

    Тетяна Ворожко

    Головна виконавча редакторка Української служби Голосу Америки, журналістка. Висвітлюю політику, відносини України-США, соціальні питання, але найбільш люблю розповісти гарну людську історію. Роблю включення із місця подій, записую інтерв’ю, пишу аналітичні статті, запускаю нові проєкти. Авторка двох книг та двох документальних фільмів. 

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG