Спеціальні потреби

Росія десятиліттями намагається підірвати американську демократію – директор ЦРУ Помпео


Про це в інтерв’ю каналу NBC News сказав директор ЦРУ Майк Помпео. «Розвідувальна громада каже, що Росія втрутилась у ці вибори у спосіб, який, якщо чесно, не є аж таким оригінальним», - сказав Помпео. «Вони це робили вже дуже довгий час. Росія вже десятками років намагається підірвати американську демократію», - стверджує директор ЦРУ. Повідомлення про російське втручання не має ні для кого бути сюрпризом, наголосив Помпео. Він зазначив, що подібна атака є звичайною поведінкою Росії. «Нема в цьому повідомленні ніякої новини, але, очевидно, воно підкреслює важливість нашої здатності знайти шляхи, як їх зупинити», - додав Помпео.

У той же час директор ЦРУ сказав, що не може підтвердити статтю у виданні Washington Post про причетність Володимира Путіна до втручання у вибори.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

Реакція на виступ Блінкена з гітарою в Києві. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:26 0:00
XS
SM
MD
LG