Спеціальні потреби

Путін пішов на "переможне коло" - журналісти про ВВП в Угорщині


Путін вже відверто святкує свою перемогу в Україні. Про це пишуть міжнародні оглядачі, коментуючи заяви президента Росії зроблені ним в ході офіційного візиту до Угорщини.

Жваву реакцію, зокрема, викликали наступні слова Володимира Путіна :

"Наше загальне завдання полягає у тому, щоб врятувати життя людей, які опинились у цьому казані. Звісно, програвати завжди погано, звісно, це біда для тих, хто програв, особливо, якщо програєш учорашнім шахтарям, чи трактористам. Але життя - це життя, воно точно піде далі", - заявив Путін, коментуючи ситуацію у Дебальцевому.

Програвати завжди погано ... особливо, якщо програєш учорашнім шахтарям, чи трактористам
ВВП

Західні оглядачі, серед іншого, назвали цю заяву "переможною пробіжкою (victory lap - мова оригінала)" Путіна перед трибунами, роль яких відведена світовій спільноті.

"В Угорщині, Путін насміхається з України, каже, що програвати завжди боляче, особливо програвати ополченню з "шахтарів та трактористів", - відзначив Вільям Молдін з видання The Wall Street Journal.

"Те, що Путін з Угорщини закликає українців у Дебальцевому здаватись це ніщо окрім початку переможної пробіжки перед трибунами", - Ендрю Рот, The New-York Times.

Дивіться також : Реформи можливі лише під наглядом з Європи, США - експерти про Україну

Реформи можливі лише під наглядом з Європи, США - експерти про Україну. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:03:36 0:00

XS
SM
MD
LG