Спеціальні потреби

Зареєстровано сигнали «чорних скриньок» літака AirAsia


Індонезькі пірнальники готуються до підняття хвостової частини літака AirAsia, 9 січня 2015 р.
Індонезькі пірнальники готуються до підняття хвостової частини літака AirAsia, 9 січня 2015 р.

Учасники пошукової операції виявили сигнали «чорних скриньок» літака AirAsia, який 28 грудня упав у Яванське море. Про це в п’ятницю повідомив представник Індонезії. Бортові самописці можуть містити важливі дані про трагічний рейс.

Хвостову частину літака знайшли в середу на морському дні на глибині близько 30 метрів приблизно за 30 кілометрів від місця, де було востаннє зафіксовано перебування літака.

Airbus320 зник з радарів над північною частиною Яванського моря менш як на півдорозі від Сурабаї, другого за величиною міста в Індонезії, до Сінгапуру.

Нікому з-поміж 162 пасажирів не вдалося врятуватися. Наразі на поверхню піднято лише 48 тіл. Решту тіл, сподіваються офіційні представники, буде знайдено після підняття кількох великих уламків літака з морського дна.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG