Спеціальні потреби

Керрі прибув у Париж на Міжнародну конференцію щодо миру в Іраку


Близько 20 країн-союзників мають обрати спільну стратегію боротьби з угрупованням «Ісламська держава».

Уряд Австралії оголосив про намір надати до 10 військових літаків для знешкодження бойовиків Ісламської Держави в Іраку та Сирії. Про це у неділю заявив прем’єр-міністр країни Тоні Еббот. Це стало відповіддю на формальний запит про допомогу з боку США, які очолили міжнародну коаліцію у боротьбі з угрупуванням.

У суботу бойовики угруповання оприлюднили відео обезголовлення Девіда Гейнса – громадянина Великобританії який працював на гуманітарну організацію. Прем’єр Великобританії Девід Камерон провів з цього приводу екстрене засідання уряду.

Тим часом Держсекретар США Керрі перебуває у Парижі, що стало його останньою зупинкою у рамках кампанії організації міжнародної коаліції проти Ісламської Держави. У Парижі Керрі візьме участь у міжнародній конференції в понеділок, де будуть обговорюватись шляхи посилення протидії агресії військового угруповання.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG