Спеціальні потреби

Без резолюцій з боку США було би ще гірше - активіст діаспори у США


"Без резолюцій США було би ще гірше" - активіст
please wait

No media source currently available

0:00 0:06:28 0:00

"Без резолюцій США було би ще гірше" - активіст

Українцям не варто нарікати на значну кількість буцімто недієвих резолюцій законодавчих органів США щодо ситуації в Україні, адже вони є свідченням того, що у США слідкують за подіями в Україні і готові реагувати на них. Про це в інтерв'ю "Голосу Америки" заявила громадський активіст, колишній керівник української служби "Радіо Свобода" Ірина Халупа.

Ірина Халупа відзначила, що вже сам факт того, що провідні американські політики приділяють уваги ситуацію в Україні є надзвичайно важливим. Проте, українська діаспора у США прагне відчутнішних результатів.

​"Було би набагато гірше, якби резолюцій американських законодавців щодо України взагалі не було", - відзначила Ірина Халупа.

"Це є лише слова, але це важливі слова політиків потужної держави. Це значить, що скандальне речі в Україні не можна приховати - світ дивиться на події в Україні, і лунає реакція на них", - сказала Халупа.

Янукович піде на примирення, бо народ сильний - Філарет
please wait

No media source currently available

0:00 0:06:14 0:00
"Візьмемо останню резолюцію Конргресу. Вона відкриває двері до більш конкретних дій та кроків. Мова йде про санкції. Отже треба, що урядовці, які проголосували за резолюцію почали вимагати санкцій, а ми українська громада - мусимо їм допомогти у цих вимогах. Це значить, що не треба відпочивати, а треба далі працювати з американськими політиками та бомбардувати вимогами Білий дім", - скзала громадський активіст.

"Бездіяльність Заходу може дати нову Холодну війну" - предстоятель УГКЦ
please wait

No media source currently available

0:00 0:06:21 0:00

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в YouTube

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в YouTube

XS
SM
MD
LG