Спеціальні потреби

Янукович мав розмову з Байденом


Байден закликав Януковича продовжувати працювати з опозицією для пошуку компромісних рішень.

Прес-служба Білого Дому повідомила, що Президент Янукович подзвонив віце-президенту США Джозефу Байдену та розказав про останній розвиток подій в Україні.

Віце-президент привітав прогрес та закликав Президента Януковича без зволікань підписати закон про відміну антидемократичних законів, прийнятих 16 січня. Він також закликав президента Януковича продовжувати працювати з опозицією у пошуках компромісних рішень, необхідних для мирного врегулювання кризи. А це повинно включати закон про амністію та призначення нового уряду, який би міг працювати у напрямку політичного єднання, завоювати довіру українського народу та повести Україну в європейському напрямку шляхом посилення демократичних інституцій та запровадження реформ, необхідних для досягнення економічного процвітання.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG