Спеціальні потреби

Заворушення спровокувала влада - результати опитування


У багатьох країнах світу в неділю відбулися акції на підтримку Євромайдану. У США мітинги та автомайдани пройшли в 17 містах. На всіх акціях протесту, учасники закликають міжнародну спільноту звернути увагу на українські події і вплинути на українських урядовців щоб не допустити ще більшої екскалації конфлікту.

Минулого тижня низка європейських та американських політиків назвала винною у радикалізацї протестів в Україні - владу і закликала обидві сторони до конструктивних переговорів. Українські урядовці в унісон повторюють, що кров в Україні пролилася через дії естремістів.

У рамках рубрики Тема тижня Голос Америки питав, Що призвело до радикалізації протесту в Україні?

70 відсотків з тих, хто проголосував на нашій веб сторінці покладають вину у радикалізації протестів на Владу. 4, 3, і 2 відсотки, відповідно, вказують на Опозицію, Зовнішні Сили, та Радикалів на Майдані. Ще 21 відсоток респондентів сказали, що ситуація радикалізувалася бо "урвався терпець"

Чимало з вас залишили коментар на цю тему на нашій веб-сторінці та у Facebook.

- "Винна влада, яка створила по лінії всіх міністерств корупційні ліфти для особистого збагачення", - пише глядач, який підписався Україна.

- "За 4 роки жодної реформи, жодного закону, які би покращили життя простих громадян. Лише прикипіли до корита і сім'ї свої підключили", - каже Валентина з Миколаїва.

- "Такого цинізму влади я ще не бачив за всі роки нашої незалежності. Зневажаючи думкою простих громадян, влада змусила їх вдатися до більш радикальних засобів захисту своїх прав та свобод", - Пише Андрій з Черкас.

"Влада і криміналітет - сіамські близнюки, партнери у розкраданні країни. Думаю весь український народ проклинає цю нечисть. Майдан - це не напрошування в Європу, це - бажання жити як в Європі, а не як в московському ханстві", - каже Сергій з Києва.

Запрошуємо до дискусії на сторінці «Голосу Америки» у мережі Facebook.


Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG