Спеціальні потреби

"Скоріше хитрун, ніж злочинець" - Едвард Сноуден сподобався українцям


"Скоріше хитрун, ніж злочинець"
please wait

No media source currently available

0:00 0:04:20 0:00

"Скоріше хитрун, ніж злочинець"

Героєм Сноудена вважають сорок два відсотки глядачів нашої програми Зрадником - тридцять п’ять, і Двадцять два відсотки не визначилися з відповіддю
У німецькому журналі "Шпігель" з’явилася публікація про те, що американська розвідка прослуховувала офіси Європейського Союзу. Про це стало відомо з конфіденційного документу Агентства національної безпеки, наданого Едвардом Сноуденом. Президент Європейського парламенту Мартін Шульц виступив з заявою, в якій вимагає пояснень від американської влади. Якщо це правда, заявив Шульц, факт прослуховування завдає значної шкоди відносинам між США та ЄС.

На початку цього тижня, у нашій рубриці "Питання тижня", ми запитали, Ким є Едвард Сноуден - героєм чи зрадником?


Героєм Сноудена вважають сорок два відсотки глядачів нашої програми
Зрадником - тридцять п’ять, і Двадцять два відсотки не визначилися з відповіддю

Процитую декілька коментарів, які відвідувачі залишили на веб сторінці "Час-Тайм" та у мережі Фейсбук:

"Сноуден і не герой, і не зрадник, а таємний агент ЦРУ, - вважає Віктор з Києва, - який разом Ассанджем дурить голови усьому світові. Не думаю, що росіяни такі дурні і дозволять себе водити за носа. Те, що вони пропонують, відомо давно всім і ніякої цінності не становить", - пише наш читач.


"У всякому випадку це не є тотальне стеження "правлячої верхівки" за політичними опонентами та інакодумцями, яка, щоб утриматись при владі, використовує державні спецслужби та "правоохоронні" органи в своїх власних інтересах", - поділився своєю думкою Володимир.

"Сноуден просто вирішив заробити по-легкому. Це лише бізнес, нічого особистого", - вважає відвідувач нашого веб-сайту під псевдонімом Перс.

Запрошуємо до дискусії на сторінці «Голосу Америки» у мережі Facebook. Результати опитування та найцікавіші коментарі будуть оголошені у недільному випуску.
XS
SM
MD
LG