Марафон з читання звіту спецпрокурора США влаштували в Конгресі демократи

Конгресвумен Мері Гей Скенлон починає читання звіту спецпрокурора Мюллера

Від 12 до 14 годин триватиме читання звіту спецпрокурора США Мюллера, виданого за результатами розслідування втручання Росії до виборів у США. Читання розпочались опівдні 16 травня в залі для слухань Конгресу і будуть транслюватись на державному ТБ-каналі.

Обсяг звіту складає 448 сторінок. Читання опівдні розпочала конгресвумен Мері Гей Скенлон, яка є членом Судового комітету Палати представників Конгресу США.

"Багато пересічних людей не бачили звіт Мюллера", - говорить конгресвумен Сильвія Гарсія. "Це – спроба дати тим, хто цікавиться, але не має часу повністю все читати, зможе послухати це і зрозуміти про що саме йдеться".

Звіт Мюллера було оприлюднено 18 квітня. Представляючи звіт 18 квітня, Барр наголосив, що кампанія Трампа не вступала в змову з Росією, президент не перешкоджав правосуддю а також зазначив, що слідство утрималось від висновку стосовно того, чи перешкоджав президент США Дональд Трамп правосуддю, однак наводились докази можливого перешкоджання правосуддю з боку президента.

Спецпрокурор США письмово висловив своє невдоволення тим, як було узагальнено висновки його розслідування втручання Росії до президентських виборів США. В листі до міністра юстиції Вільяма Барра, спецпрокурор Роберт Мюллер вказав, що узагальнення "не повною мірою передало контекст, природу та сутність" висновків слідства.

Дивіться також: Трамп відвідав Луїзіану, аби представити основні пункти своєї енергетичної політики

Your browser doesn’t support HTML5

Трамп відвідав Луізіану, аби представити основні пункти своєї енергетичної політики. Відео