Новий старий президент Росії натисне на Януковича - результати опитування

88 відсотків учасників голосування на сайті Голосу Америки вважають, що Володимир Путін посилить тиск на Януковича. Новообраному російському лідеру також доведеться знайти відповідь на виклики всередині власної країни.
http://www.voanews.com/templates/widgetDisplay.html?id=142263365&player=article


У рамках нашого щотижневого опитування ми поцікавились вашою думкою щодо того, чи посилить Володимир Путін тиск на українську владу.

Голоси тисячі учасників опитування розподілились наступним чином:

Так - 88%

Ні - 7%

Не знаю - 3%

Як відомо, деякі українські експерти висловили припущення, що з обранням Володимира Путіна російська політика щодо Києва може стати жорсткішою. Українську владу активніше схилятимуть приєднатися до Митного союзу та поступитися енергетичними активами, зокрема й газотранспортною системою, кажуть оглядачі. Саме такого розвитку подій побоюються й політики з правлячої коаліції.

Прогнози з приводу розвитку українсько-російських стосунків після приходу до влади Путіна також озвучувались нашими читачами на сторінці Української служби Голосу Америки у мережі Facebook.

"Це питання провокативне, зважаючи на те, що США без вагань несуть демократію на крилах бомбардувальників. Я думаю, що Володимир Путін зробить все можливе, щоб наші країни зближувались", - написала нам Єлена Петрічук з Харкова.

"Політика Росії щодо України була і є незмінна, тож самі українці повинні вирішити чого вони хочуть. Чи економічного союзу з Росією, чи союзу з ЄС, чи бути нічийною землею" - пише Назар з Києва.

Натомість Олена Чугунова із Москви вважає, що Путін не буде тиснути на Україну.

"В найближчому майбутньому він буде пильнувати внутрішні опозиційні сили", - написала нам Олена.

Подібні коментарі лунали і від користувачів сайту Twitter.

Нагадуємо, що ваші коментарі висловлені на наших Facebook чи Twitter сторінках, можуть бути процитовані в ефірі Час-Time у неділю.