Меланія Трамп та перша дружина Трампа посварились через статус "першої леді"

Речниця першої леді США Меланії Трамп у понеділок розкритикувала колишню дружину нинішнього президента США, Івану, яка в інтерв'ю каналу Ей-Бі-Сі жартома заявила, що саме вона є "першою леді" США, адже сама вона була першою дружиною Трампа.

"Я перша леді. Ок?", - сказала Івана в інтерв'ю Ей-Бі-Сі.

Івана відзначила, що має пряму лінію зв'язку із Білим домом, але не зловживає нею, бо не хоче викликати ревнощів дружини Трампа, Меланії. З останньою, Івана буцімто має нормальні відносини.

Репліка викликала миттєву реакцію у Меланії Трамп. Її директор з комунікації Стефані Ґішем оприлюднила заяву, у якій відзначила, що Івана Трамп прагне розрекламувати свою майбутню книгу.

"Пані Трамп перетворила Білий дім на оселю для президента та їх спільного сина Беррона. Вона любить жити у Вашингтоні і свідома честі бути першою леді США, Вона прагне використати свій титул та роль, щоб допомагати дітям, а не продавати книжки. У цій заяві колишньої (Івани Трамп - прим. ГА) очевидно немає змісту, нажаль це лише пошук уваги та шум на догоду самій собі", - наводить відповідь Ґрішем канал Сі-Ен-Ен.

Хоча Дональд Трамп та Івана розлучились майже 25 років тому, Івана зберігає теплі стосунки із спільними дітьми подружжя: Дональдом Трампом-молодшим, Еріком та Іванкою.

"Суперечка" чинної та колишньої дружин президента США неабияк потішила журналістів.

"Ми живемо у реаліті шоу", - твітує журналіст каналу Ен-Бі-Сі Бенджі Сарлін.

"Це реально відбувається. Всі дружини сваряться. Навіть у мене немає слів", - кепкує американський ведучий Енді Коген.

Дивіться також: Українець став кращим фріраннером за версією Red Bull Art of Motion 2017

Your browser doesn’t support HTML5

Українець став кращим фріраннером за версією Red Bull Art of Motion 2017. Відео