Запрацювали нові правила в'їзду до США

З 8 листопада США скасували обмеження на подорожі з більшості країн Європи а також з Китаю, Індії, Бразилії тощо. Також усувається обмеження на в'їзд для громадян Канади та Мексики.

Згідно з новими правилами, іноземці, які хочуть в'їхати до Сполучених Штатів, перед посадкою на літак, або при перетині наземного кордону, повинні надати посвідку вакцинації від COVID-19.

Враховуватимуться щеплення зроблені вакцинами зареєстрованими США та Всесвітньою організацією охорони здоров'я.

Подорожуючі, які пройшли повну вакцинацію і прибувають до США літаком, мають також пред'явити негативні результати тесту на коронавірус. Тест має бути зроблено не раніше, ніж за три дні до посадки.

Ті, хто не пройшов вакцинацію і підпадає під виключення з правил, мають надати негативний результат тесту, зробленого за день до вильоту.

Зняття обмежень сприятиме збільшеню потоку туристів, сподіваються у США. Як повідомляв "Голос Америки", за оцінками туристичної галузі, на подорожувальників із цих країн припадало 53% усього туристичного потоку до США, й обмеження призвели до втрати 300 мільярдів доларів із березня 2020.

Один із найбільших авіаперевізників у США United Airlines повідомляє, що уже має 50-відсоткове зростання міжнародних пасажирів у порівнянні із минулим тижнем. Інша провідна компанія Delta Air заявила про зростання бронювань у 450% й закликала пасажирів бути готовими до довгих черг на контролі в аеропортах.

В статті використано інформацію АР.

Дивіться також: Дедалі більше акторів та операторів приєднуються до закликів заборонити використання справжньої зброї на знімальних майданчиках. Відео

Your browser doesn’t support HTML5

Дедалі більше акторів та операторів приєднуються до закликів заборонити використання справжньої зброї на знімальних майданчиках. Відео