Професія : папараці

Великі зірки їх не люблять, тоді як початківці навпаки, прагнуть потрапити в об’єктиви їх фотокамер. Папараці – люди, особливого складу. Їх не мучить совість заглядати та виставляти на показ приватне життя відомих осіб.

Вони переслідують зірок, сподіваючись на фотографію, яка інколи може принести заробіток у кількасот доларів. Однак, навряд чи можна позаздрити на першій погляд гламурній роботі папараці. У цій професії величезна конкуренція, фотографам не рідко дістається від розлючених знаменитостей.

Your browser doesn’t support HTML5

Життя перед Instagram

Мільйони людей у світі захоплюються життям знаменитостей.

Говорить читач Адріан Го:

«Це така собі віддушина. Статті, правда, бувають інколи дуже обурливі. Але вони потішні та відрізняються від усього іншого, і це вносить розвагу у повсякденне життя».

Майже такої ж думки засновник фотоагентства Джайлс Гарісон:

«Люди хочуть бачити ці фотографії. Що їм не подобається, так це яким чином були зроблені. Таке собі таємне задоволення».

Your browser doesn’t support HTML5

Шварценегер заснував аналітичний інститут

На цьому ненаситному попиті на приватне життя зірок Джайлс Гарісон і побудував свій бізнес – фотоагентство у Лос-Анджелесі. Він каже:

«Свого часу я постійно зустрічав знаменитостей. Але мені ніколи не приходило в голову, що я можу заробляти гроші, фотографуючи їх. Тепер я знаю, що можу і роблю це».

Субота, ранок. Джайлс вирушає у пошуки відомих людей, таких як… поп-зірка Бритні Спірс:

«Вона там. Ні? Мені здається, що вона у місті».

Джайлс та його команда не можуть ані на хвилину втрачати пильність.

«Роберт Редфорд сідає у машину», – кажеДжайлс.

Джайлс розповів, у такий спосіб він здійснив свою мірю – став журналістом, готовим на все заради ексклюзиву:

«Я звисав з гелікоптерів, з літаків. Я робив чимало божевільних речей, щоби зробити фото».

Вони як потрібне зло. Я маю з ними діла ще з дитинства, коли знімався у телесеріалі
Дейвид Фаустіно
Маючи зріст під 2 метри, Джайлс намагається бути непомітним:

«Я продам усі фото, були навіть гірші… гаразд, ходімо шукати інших зірок».

Джайлс воліє їздити по місту у пошуках знаменитостей у той час, як інші беруть в облогу помешкання зірок. Акторам це, звичайно, не подобається.

Говорить актор Дейвид Фаустіно:

«Вони як потрібне зло. Я маю з ними діла ще з дитинства, коли знімався у телесеріалі. З іншого боку мене вони не переслідують, як наприклад Джастіна Бібера. І це добре. Ми ж в Голлівуді».

Конкуренція серед парарацці дуже запекла. Але після 20 років і бізнесі у Джайлса є багато друзів. З допомогою колег, йому нарешті вдалося знайти сьогодні знаменитість: супермодель з Бразилії Алесандру Амбросіо з дітьми:

«Батьки зірки не мають вибору, коли такі як родина Кардашіан влаштовують фотосесію і за гроші запрошують на неї пресу. Якщо ти один раз відкриєш ці двері, ти їх більше не зачиниш».

У залежності від рівня знаменитості, папарацці заробляють від кількох до кількох тисяч за знімок.


У "день Гідності" українці прийшли до Білого дому. ФОТО