Шопінг-центр Діснейленд у Каліфорнії відкрився за новими правилами

"Даунтаун Діснейленд"

У Каліфорнії відкрили шопінг-центр всесвітньо відомого парку розваг Діснейленд. Вулички із ресторанами, а також магазинами в перший же тиждень відкриття були переповнені відвідувачами.

“Даунтаун Дісней” - так називається частина парку Діснейленд, яку відкрили для відвідувачів.

На вході до центру - великий знак “Вхід без маски заборонено”.

“Аби потрапити до Діснейленду потрібно мати маску, зберігати дистанцію і поміряти температуру”, - розповідає Норберто, працівник Діснейленду.

Щоб люди зберігали дистанцію, їх контролюють працівники парку. Просуваючись далі, можна побачити пункт вимірювання температури. Ця процедура обов'язкова для кожного відвідувача.

Черги біля пункту вимірювання температури

У самому ж Діснейленд-містечку утворились черги біля магазинів з сувенірами й ресторанів. Серед відвідувачів найбільше сімей з дітьми. Дейзі Енджел приїхала сюди з іншого штату. Каже - не могла не привезти дітей в Діснейленд, які нудились вдома.

"Ми дотримуємось усіх правил безпеки. Ми миємо руки, ми носимо маски, ми зберігаємо дистанцію. Я бачу, що більшість людей дотримується правил безпеки і я думаю, що пройшло достатньо часу, щоб люди усвідомлено до цього підходили", - каже Дейзі Енджел, відвідувачка Діснейленду.

Знак з вимогами для входу в Діснейленд

На вулиці можна помити руки на станції з водою та милом. На фонтанах приклеєні знаки “Зберігайте соціальну дистанцію”. А якщо ж люди не дотримуються правил, чи не мають на обличчі маски - наглядачі містечка роблять зауваження.

Станції для миття рук

"Я думаю якщо ти боїшся підхопити вірус, то не йди сюди, а просто залишайся вдома. Але тут проведена хороша робота з дотримання правил безпеки - вони наклеїли позначки усюди, також у магазинах і ресторанах діє система резервації - аби не було натовпу. Треба бути в масці і вони постійно миють поверхні", - розповідає Емілі Хантер, відвідувачка.

Попри такий антивірусний протокол - багато каліфорнійців не підтримують відкриття Діснейленду, адже у штаті зросла кількість інфікованих, а парк як магніт притягує натовпи людей. Та для деяких відвідувачів Діснейленд - це казковий символ, який важливіший за усі ризики. Як от наприклад для 74 річного Стюарта Йорка, який вирішив відсвяткувати у парку свій день народження.

Дивіться також: Парк розваг «Діснейворлд» відкрився для відвідувачів у Флориді

"Моя дружина тут святкувала свій день народження усе життя, з 5-річного віку. І вона виросла з усвідомленням що це єдине місце куди можна піти. І я тут святкую тому що моя дружина так робила. Ми стали Діснейленд сім'єю", - розповів Стюарт Йорк

Коли ж відкриють власне парк розваг - наразі невідомо. Попередню дату - 17 липня, через ріст інфікованих COVID 19 - наразі скасували.

Дивіться також: У Каліфорнії відкрили шопінг-центр парку розваг «Діснейленд»: як там дотримуються правил безпеки? Відео

Your browser doesn’t support HTML5

У Каліфорнії відкрили шопінг-центр парку розваг «Діснейленд»: як там дотримуються правил безпеки? Відео