Спеціальні потреби

Президент Ємену Алі Абдулла Салех прибуде до США для лікування


Звернення президента Алі Абдулли Салеха до єменського народу
Звернення президента Алі Абдулли Салеха до єменського народу

Президент Ємену Алі Абдулла Салех прибуде до Сполучених Штатів для лікування. Перед тим він просив вибачення у свого народу з приводу «недоліків» під час свого 33-річного правління.

У неділю Салех відбув зі столиці країни Сани до Оману, де, згідно з передбаченнями, зупиниться на деякий час, після чого звідти відбуде до США.

У неділю Державний департамент повідомив, що прохання Салеха прибути до США було схвалено лише з медичниих міркувань, і що він перебуватиме тут лише обмежений час.

У телевізійному зверненні за кілька годин до відльоту єменський лідер просив свій народ, щоб йому простити помилки під час його автократичного правління. Він також обіцяв повернутися на батьківщину, щоб очолювати правлячу партію країни.

Алі Абдулла Салех був поранений у результаті атаки на президентську резиденцію у червні минулого року і кілька місяців одужував у Саудівській Аравії. Він уже раніше казав, що хотів би продовжити лікування у США.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG