Спеціальні потреби

Вірні президенту Ємену сили оточили посольство ОАЕ в Сані


Демонстранти у Сані
Демонстранти у Сані

Всередині посольства Об’єднаних Арабських Еміратів у пастці опинилися посли США, Великобританії та арабських держав регіону Перської затоки.

Вірні президенту Ємені Алі Абдаллі Салеху озброєні сили оточили приміщення дипломатичної місії в столиці Сані, де в пастці опинилися посли США, Великобританії та арабських держав регіону Перської затоки.

У неділю озброєні чоловіки перекрили дороги біля посольства Об’єднаних Арабських Еміратів, де посли обговорювали деталі домовленості, згідно з якою Салех мав би передати владу протягом місяця.

За ознаками, єменський президент знову відмовився підписати угоду.

За кілька годин до запланованого на сьогодні підписання документа Салех сказав, що він не зацікавлений у підписанні угоди, опрацьованої «за закритими дверима».

Представники опозиції в Ємені підписали документ у суботу з умовою, що президент Салех підпише його у неділю.

Сотні тисяч антиурядових демонстрантів зібралися сьогодні на головній площі Сани, яка стала центром опозиційних акцій протесту.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG