Спеціальні потреби

Російське втручання у вибори - не найбільша загроза для США – сенатор-республіканець


Сенатор-республіканець Рон Джонсон
Сенатор-республіканець Рон Джонсон

Сенатор-республіканець Рон Джонсон назвав російське втручання у вибори США «не найбільшою загрозою для американської демократії».

Джонсон брав участь у візиті групи американських законодавців в Росію минулого тижня. За його словами, половина п’ятигодинної дискусії з російськими високопосадовцями була сфокусована на російському втручанні в американські президентські вибори 2016 року.

Сенатор назвав російське втручання «неприйнятним» та «серйозним». Втім, він не вважає втручання Росії у вибори критичною загрозою.

«Коли оцінюєш всі загрози що стояли перед нашою нацією – російське втручання у вибори не є найбільшою з них»? - заявив Джонсон.

«Коли оцінюєш всі загрози що стояли перед нашою нацією – російське втручання у вибори не є найбільшою з них» - заявив Джонсон. ​

За словами Джонсона, виборчий процес залишається безпечним, а маніпулювання Росією соціальними медіа в 2016 було мінімальним.

Нагадаємо, що сенатор США Джон Кеннеді, який щойно повернувся з візиту до Росії, де він перебував в складі делегації Конгресу на початку липня, переконаний, що Путіну довіряти не варто. Сенатор порівняв спілкування з урядом Росії зі «спілкуванням з мафією».

Коментуючи свій візит, сенатор-республіканець Джон Кеннеді сказав, що зустрічі часом були «сварливими». Він також назвав міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова «забіякою».

Дивіться також: Пекін звинувачує Вашингтон у грі не за правилами, готовий до торговельної війни

Пекін звинувачує Вашингтон у грі не за правилами, готовий до торговельної війни. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:02:04 0:00

  • 16x9 Image

    Олексій Коваленко

    Журналіст, ведучий щоденних телепрограм Української служби Голосу Америки. Висвітлюю теми розслідування воєнних злочинів, міжнародних санкцій, військової та економічної підтримки України від США та ЄС. Досліджую питання свободи медіа та протидії російській дезінформації і пропаганді.

XS
SM
MD
LG