Спеціальні потреби

Трамп шукає кандидата на посаду віце-президента


Дональд Трамп
Дональд Трамп

Розраховуючи на обрання кандидатом у президенти від Республіканської партії, Дональд Трамп починає шукати кандидата на посаду віце-президента. Трамп, який ніколи не займав виборної посади, заявив, що він шукає когось з політичним досвідом.

Одним з політиків, хто напевно не кандидуватиме на цю посаду, є губернатор Південної Кароліни Ніккі Гейлі. Вона оприлюднила заяву, в якій висловила підтримку Трампу, але додала, що хоче зосередитись на своїй нинішній праці і не зацікавлена служити на посаді віце-президента.

Дональд Трамп, який намагається об’єднати Республіканську партію, не отримає підтримки від двох колишніх республіканських президентів – Джорджа Буша старшого і Джорджа Буша молодшого.

Все вказує на те, що на виборах у листопаді, Трамп змагатиметься за президентську посаду з Гілларі Клінтон, хоча з нею і далі змагається сенатор-демократ зі штату Вермонт Берні Сандерс.

Дивіться також: НАТО веде модернізацію, знищить агресора у разі нападу - голова Пентагону

НАТО веде модернізацію, знищить агресора у разі нападу - голова Пентагону. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:02:37 0:00

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG