Спеціальні потреби

Перемога Ромні в столичному Вашингтоні, штатах Меріленд і Вісконсін


Мітт Ромні проголошує свою перемогу на попередніх виборах у штаті Вісконсін
Мітт Ромні проголошує свою перемогу на попередніх виборах у штаті Вісконсін

Претендент на кандидата в президенти США від Республіканської партії Мітт Ромні наближається до здобуття номінації своєї партії і готується до політичної боротьби з Бараком Обамою на виборах у листопаді.

У вівторок колишній губернатор штату Массачусетс Ромні вийшов переможцем на попередніх виборах у столичниму Вашингтоні та у штатах Вісконсін і Меріленд. На зустрічі зі своїми прихильниками у Вісконсіні він сказав: «Ми перемогли у всіх трьох». Ромні назвав це «великою перемогою у кампанії за відновлення обіцянки Америки».

Результати з Округу Колумбія (столичний Вашингтон) і Меріленду вказують, що Ромні рішуче переміг над своїм найближчим суперником, колишнім сенатором Ріком Санторумом. Меншою кількістю голосів він виграв також у Вісконсіні, де вів дуже активну кампанію.

Перемога у вівторок значно збільшила кількість прихильних Ромні республіканських делегатів на партійний з’їзд, на якому вони повинні обрати його своїм кандидатом на вибори з чинним президентом Бараком Обамою.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG