Спеціальні потреби

Затримано підозрюваного у 50 підпалах скоєних на новий рік


Затримано підозрюваного у 50 підпалах скоєних на новий рік
Затримано підозрюваного у 50 підпалах скоєних на новий рік

Правоохоронці Лос-Анджелеса затримали людину, яку підозрюють у скоєні 55-ти пожеж під час новорічних святкувань.

За даними поліції, зловмисник почав підпалювати автомобілі, гаражі і будинки заможних американців в районі Голівуду в ніч з п‘ятниці на суботу. Під час його розшуку, поліція оприлюднила відео камер спостережень, де видно підозрілого чоловіка, який підкладає під автомобілі запалювальні пристрої. Також була оголошена нагорода у 60 тисяч доларів тому, хто допоможе виявити палія.

Попри усі зусилля та посилені патрулі, підпали продовжувалися у суботу та у неділю. Останні 11 пожеж було зафіксовано в понеділок вранці. Жодна людина в результаті пожеж не постраждала.

Поліція поки не підтвердила, що затриманий є саме тим, хто здійснив підпали. Втім поліцейські наполягають, що у них є вагомі докази, які підтверджують причетність цього чоловіка до злочинів. Особа затриманого і його мотиви не розголошуються. Триває слідство.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG