Спеціальні потреби

Помічається дещо кращу ситуацію на американському ринку праці


鸭绿江大桥夜景
鸭绿江大桥夜景

Оприлюднені в четвер дані вказують на деяке покращення ситуації на американському ринку праці. Міністерство праці США повідомило, що кількість американців, які минулого тижня звернулися за допомогою з безробіття, зменшилась на 15 тисяч, до 327 тисяч. Окремі дані, які беруть до уваги кількість людей, що просили допомоги протягом чотиритижневого періоду, досягла найнижчого рівня за останні три роки.

Прохання по безробіттю після звільнення з роботи і менша кількість звільнень вказують на те, що серед працедавців зростає довір’я до економіки і що вони знову можуть розпочати приймати на роботу.

В окремому звіті, що його оприлюднила команія ADP, яка готує для американців мільйони чеків, вказує, що у грудні минулого року працедавці створили 325 тисяч нових місць праці.

Ці дані опубліковано перед запланованим на п’ятницю оприлюдненням місячного звіту про рівень безробіття у США. Економісти, до яких звернулися із запитаннями інформаційні агентства, передбачають, що безробіття збільшиться на на одну десяту відсотка – до 8.7%. Хоча цей показник гірший за минулий місяць, проте кращий за цей самий місяць минулого року.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG