Спеціальні потреби

Українці не чекають від США уваги до України - результати опитування


Українці не чекають від США уваги до України
please wait

No media source currently available

0:00 0:03:38 0:00
Direct link

Українці не чекають від США уваги до України

Адміністрація Обами не стане приділяти Україні більше уваги. Так вважають 66 відсотків людей, які проголосували на сайті Голосу Америки.

Чи очікуєте ви змін у політиці Сполучених Штатів щодо України після президентських виборів у США?
Питання Теми тижня
Барак Обама готується провести кадрові зміни у своїй адмінстрації. Про бажання піти у відставку вже повідомила Держcекретар Гілларі Клінтон. Від наступного керівника зовнішньо-політичного відомства США, кажуть експерти, Обама очікує конкретних результатів, яких не вдалося досягти під час його першого терміну.

Зміни можуть торкнутися і взаємин Вашингтона з Москвою, де не виправдала сподівань політика перезавантаження відносин.

У зв'язку з цим у рамках нашої рубрики Тема Тижня, Голос Америки запитав наших глядачів, Чи очікуєте ви змін у політиці Сполучених Штатів щодо України після президентських виборів у США?"
31 відсоток людей, які проголосували на нашому веб сайті очікують змін у відносинах Вашингтона та Києва. 66 відсотків - змін у політиці США щодо України не очікують, і 3 відсотки не визначилися з відповіддю
31 відсоток людей, які проголосували на нашому веб сайті очікують змін у відносинах Вашингтона та Києва. 66 відсотків змін у політиці США щодо України не очікують, і 3 відсотки не визначилися з відповіддю.

Ця тема викликала жваві дискусії як на нашому вебсайті так і на сторінці Час-Тайму у мережі Фейсбук. Процитую декілька коментарів наших глядачів:

"Думаю, жодних змін не буде. Для того, щоб ставлення змінилось, має змінитись сама Україна. А у нас все, як і було: зашорені люди, корупція, Янукович і тому подібне. Просвіту не видно" - каже Антоніна Бажан з Києва.

"Час нової політики Америки відносно України настав. Це політика рішучого відриву України від Росії і втягування її в економічну сферу США" - вважає Віктор з Києва

"Якщо Америка дійсно колиска демократії, а вибори - храм демократії, то подальші, відносно теплі відносини з криміналітетом при владі в Україні неможливі, якою б геополітичою доцільністю вони не були викликані" - пише нам Тетяна, з Зарубіжного, Луганської області.

Запрошуємо до дискусії на сторінці «Голосу Америки» у мережі Facebook. Результати опитування та найцікавіші коментарі будуть оголошені у недільному випуску програми Час-Time.
XS
SM
MD
LG