Спеціальні потреби

Україна - основа російських зусиль з руйнування провідної ролі США - сенатор Портман


Сенатор Роб Портман
Сенатор Роб Портман

Під час своєї поїздки до Огайо, сенатор США Роб Портман зустрівся з представниками діаспори.

"Україна – це основа російських зусиль з руйнування провідної ролі Америки і спроб зупинити поширення самовизначення та демократії на території колишнього Радянського Союзу та країн Східного блоку". Про це заявив сенатор Роб Портман під час зустрічі з Рухом американських національностей, що відбулась у литовському громадському центрі в Клівленді.

Сенатор запевнив спільноту в тому, що він продовжить зусилля з допомоги Україні.

"Як співзасновник і співголова Групи підтримки України в Сенаті, я продовжу працювати над приверненням уваги до дій Росії і наданням підтримки нашим українським союзникам", - написав Портман у Twitter за результатами зустрічі.

Він також підкреслив важливість боротьби з пропагандою та дезінформацією. "Я став автором закону стосовно протистояння іноземній пропаганді та дезінформації. Закон, підтриманий обома партіями, допомагає США протистояти одному з ключових методів залякування та агресії з боку Росії – пропаганді та дезінформації", - наголосив Портман.

Дивіться також:​ «Будуючи політичну націю»: монографія англійською як аргумент у гібридній війні

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG