Спеціальні потреби

У Нью-Джерзі заборонили циркам використовувати диких тварин


Слони вситупають в цирку "Ringling Brothers and Barnum & Bailey Circus" востаннє, 1 травня 2016 року.
Слони вситупають в цирку "Ringling Brothers and Barnum & Bailey Circus" востаннє, 1 травня 2016 року.

Нью-Джерзі став першим американським штатом, який заборонив використання диких та екзотичних тварин у циркових виставах.

Закон був підписаний губернатором штату Філом Мерфі. «Нью-Джерзі не дозволить експлуатувати та знущатися над дикими та екзотичними тваринами», - йдеться в заяві губернатора. «Місце цих тварин у їхньому природньому середовищі існування чи заповідниках, а не на виставах, де їх безпека та безпека інших опиняються під загрозою», - написав губернатор.

Підписаний Мерфі «Закон Ноузі» був названий на честь 36-річного африканського слона, який страждає на артрит. Ноузі роками возили по країні для циркових виступів, де він зазнав жорстокого поводження, йдеться у заяві губернатора.

«Занадто довго, дикі тварини, яких використовують у циркових виступах, проходили жорстоке тренування, постійне утримання в неволі та позбавлення усього того, що є для них природнім. Ми вдячні губернатору Мерфі за підписання "Закону Ноузі», - заявив Директор Товариства захисту тварин штату Нью-Джерзі Браян Гекетт.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG