Спеціальні потреби

Президент Трамп звернувся до американського народу із заявою з приводу нападу в Александрії


Президент Трамп звернувся до країни в день, коли в штаті Вірджинія під час тренувального бейсбольного матчу, в якому брали участь американські законодавці-республіканці, в результаті збройного нападу були поранені конгресмен Стів Скаліс, помічник конгресмена Роджера Вільямса і два капітолійські поліцейські.

Президент Трамп назвав Скаліса своїм другом і борцем та висловив співчуття його родині.

Президент також повідомив про долю нападника.

«Нападник же помер від завданих йому поранень. ФБР керує слідством й продовжить надавати інформацію, яка надходитиме. Конгресмен Стів Скаліс, який є одним з лідерів Палати представників, отримав тяжкі поранення, але нині його стан стабільний, а сам він перебуває у госпіталі разом із двома дуже сміливими капітолійськими поліцейськими. Щонайменше ще дві людини також отримали поранення. Жертв могло б бути набагато більше, якби не героїчні дії двох поліцейських, які знешкодили нападника, незважаючи на завдані їм вогнестрільні поранення», - зазначив президент Дональд Трамп у зверненні до американського народу.

Дивіться також: Питання надання Україні летальної зброї залишається відкритим у США - Андрій Парубій

Питання надання Україні летальної зброї залишається відкритим у США - Андрій Парубій. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:08:13 0:00

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG