Спеціальні потреби

США міняють підхід до біженців, які прибувають з території Мексики - The Washington Post


Мігранти на території Мексики
Мігранти на території Мексики

Уряд Мексики погодився з планом Адміністрації США, який передбачає, що прохачі притулку у США, біженці, які прибувають до Америки з території Мексики, лишатимуться на території тієї країни поки їх подання розглядаються відповідними установами США. Про це повідомляє видання The Washington Post.

Чинна політика США здебільшого лишала шукачам притулку шанс лишатись на території Сполучених штатів протягом розгляду їх подань.

Президент Трамп виступає за докорінний перегляд імміграційної політики США. Він підтримував скасування диверсифікаційної лотереї, яка надає право на проживання у США, виступав за сприяння імміграції до США виключно кваліфікованих кадрів, за скасування можливостей для нових громадян США спонсорувати імміграційні візи для членів їх родин та ін.

Візитівкою президент також є план укріплення кордону із Мексикою. Президент багаторазово вказував на те, що з території Мексики до США серед іммігрантів перебувають і небезпечні злочинці. Критки називали увагу президента до латиноамериканських незадокументованих іммігрантів проявом упередженості.

Дивіться також: Чи віддасть Росія Японії чотири Курильські острови, щоб досягти миру?

Чи віддасть Росія Японії чотири Курильські острови, щоб досягти миру? Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:03:03 0:00

Відео - найголовніше

XS
SM
MD
LG