Спеціальні потреби

Думки українців про допустимість пауз в євроінтеграції


Минулого тижня президент Віктор Янукович заявив, що готовий узяти паузу в євроінтеграції. До цього президента України спонукали постійні нагадування європейців про необхідність звільнити з в’язниці лідера опозиції Юлію Тимошенко.

Євросоюз називав звільнення Тимошенко умовою укладення з Україною угоди про асоціацію.Тим не менше, у четвер Європейський парламент порадив Раді ЄС парафувати угоду про асоціацію із Україною цього року та ратифікувати її у наступному.

Втім, попередні заяви офіційних представників України лишають простір для невпевненості в готовності та бажанні влади здійснювати неприємні для себе, але необхідні кроки до асоціації з ЄС. Дії ж Януковича, які деякі аналітики охарактеризували як шантаж Європи, викликають сумніви в його спроможності як надійного партнера.

На початку тижня ми задали відвідувачам сайту питання, чи потрібно Україні брати паузу в євроінтеграції?

Результати опитування:

так - 10%
ні - 87%

не знаю - 3%.

У сюжеті ви дізнаєтесь думки перехожих на вулицях Києва.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG