Спеціальні потреби

У парку Флориди можна провести час у товаристві тигра


У парку Флориди можна провести час у товаристві тигра
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:46 0:00
Direct link

У парку Флориди можна провести час у товаристві тигра

Чого тільки не вигадають люди, аби урізноманітнити свої розваги. Вони готові викласти чималі гроші, щоб поплавати з дельфінами чи алігаторами.

А в одному із парків Флориди пішли ще дальше – там вам дозволять півгодини провести у товаристві тигра, щоправда маленького. Ця нова розвага у місті Дейд-ситі набула шаленої популярності. Місцевий центр порятунку диких тварин – єдине місце у світі, де можна погратися і поплавати з живим тигреням. Щоправда, тут є свої умови, говорить президент центру порятунку диких тварин Ренді Стеарнс:

«Ви можете гратися з тигреням тільки якщо воно важить менше 20-ти кілограм».

Така екстравагантна розвага приваблює сотні відвідувачів з різних країн, деяких навіть з Ісландії. Заплативши 200 доларів, ви можете упродовж півгодини гратися із смугастим кошеням, годувати його з пляшки чи поплавати навипередки. Відвідувачі у захваті, як ось Берта та Бянка Круз:

«Ніколи не думала, що зможу хоча б доторкнутися до тигра, не те що плавати з ним. Це дуже захоплююче».

«Не можна допускати близького контакту людей із хижаками. Це дикі тварини і люди не повинні перебувати близько біля них».
Адам Робертс,
захисник тварин
Останнім часом розваги за участю хижаків користуються особливою популярністю. У парку в штаті Аризона дорослі тигри виконують команди тренерів під овації публіки. А на Флориді організатор дитячих свят Боб Баррет серед своїх розваг запропонував плавання з алігатором. Він каже, що популярність розваги спалахнула немов блискавка. Втім, влада штату заборонила Бобу використовувати алігатора у дитячих іграх. Таке рішення підтримали захисники тварин. Серед них і Адам Робертс:

«Не можна допускати близького контакту людей із хижаками. Це дикі тварини і люди не повинні перебувати близько біля них».

І справді, навряд чи буде безпечно гратися з тигреням, колі воно виросте. Тоні – породи сибірського тигра, який у дорослому віці може важити до 300 кілограмів. Але поки що водні розваги подобаються і йому, і його відвідувачам.
  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG