Спеціальні потреби

Повеневим водам дозволять пройти через Бангкок у море


Повеневим водам дозволять пройти через Бангкок у море
Повеневим водам дозволять пройти через Бангкок у море

Прем’єр-міністр Їнґлук Шінаватра, яка зіткнулась із першим серйозним викликом за час перебування на посаді, у четвер заявила, що вона наказала відкрити шлюзи каналів Бангкока та дозволити масам води дістатися моря.

Існує ймовірність того, що пропускної здатності каналів виявиться не достатньо. В такому випадку вода затопить місто і призведе до значних руйнувань.

Повені примусили японських автовиробників зменшити об’єми виробництва на своїх заводах у Таїланді на приблизно 6 тисяч одиниць на день.

Інші галузі промисловості Таїланду також постраждали. Виробник електроніки Sony вже заявив, що через повені відкладає випуск найостаннішої моделі однооб’єктивної дзеркальної камери.

Раніше випуск новинки від Sony був запланований на 11-те листопада.

Рішення уряду відкрити шлюзи каналів Бангкоку негайно призвело до стрибка цін на продукти харчування. У відповідь, уряд оприлюднив попередження щодо недопустимості паніки на товарному ринку. Окрім того, уряд звернувся до мешканців із вимогою усунути приватні авто з мостів та доріг.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG