Спеціальні потреби

У Техасі на парковці знайшли вантажівку із 8 мертвими та десятками травмованих людей


Поліція Сан Антоніо біля вантажівки, де знайшли вісім мертвих та близько 30 травмованих людей
Поліція Сан Антоніо біля вантажівки, де знайшли вісім мертвих та близько 30 травмованих людей

Поліція в штаті Техас повідомила, що вісім людей були знайдені мертвими у причепі вантажівки на парковці біля магазину "Walmart".

З вантажівки звільнили щонайменше 28 людей, серед яких були діти, - повідомив глава пожежного відділу міста Сан Антоніо Чарльз Гуд. Багато людей постраждали від теплового удару і зневоднення. Гуд заявив, що люди не пережили би ще одну ніч у причепі.

Водій вантажівки був арештований.

Люди були знайдені після того, як хтось з вантажівки попросив води у працівника "Walmart". Працівник дав людині воду, а потім зателефонував поліції.

Глава поліції Вільям Макманус заявив, що злочин розглядають як "торгівлю людьми". Він назвав ситуацію "жахливою трагедією".

Поліція Сан Антоніо повідомила, що кадри з камери безпеки показали, що до того, як органи влади були сповіщені, приїжджали автомобілі та забирали деяких людей.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG