Спеціальні потреби

У Дамаску прогриміли два потужні вибухи


Дамаск
Дамаск

За повідомленням влади Сирії, внаслідок двох потужних вибухів, які пролунали в столиці Дамаску в четвер вранці, загинуло щонайменше 55 людей, 37О отримали поранення.

Державні мас-медіа повідомляють, що два заміновані автомобілі, припарковані біля будівель спецслужб в районі Казаз, вибухнули сьогодні вранці в годині пік.

Перший вибух пролунав о 8 ранку за місцевим часом, коли службовці йшли на роботу, а школярі – на навчання. За ним прогримів другий, потужніший вибух.
За повідомленнями очевидців, після вибухів було чутно стрілянину. На місці вибухів прибули машини швидкої допомоги, а доступ до району терактів – перекрито.

Державне телебачення показало кадри, на яких видно десяток згорілих машин, на вулиці лежать - обвуглені тіла.

Відповідальність за атаки сирійський уряд поклав на терористів, яких він звинувачує в організації повстання проти президента Башара аль-Асада. Проте опозиційна Сирійська національна рада звинувачує уряд у причетності до нападів у спробі заплямити репутацію опозиційного руху і залякати спостерігачів наглядової місії ООН.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

XS
SM
MD
LG